Sos vegetarian de vin rosu
Incinge uleiul intr-o craticioara,apoi adauga cepele,morcovii,telina,dafinul si lasa-le pe foc mediu 10-15 min,pana se inmoaie. Scoate frunzele de dafin. Adauga faina si mai lasa totul pe foc 3-4 min,pana cap ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos de ceapa si paine
Incinge untul intr-o craticioara de marime medie pana incepe sa sfaraie. Caleste ceapa la foc foarte mic,impreuna cu cimbrul si cu foaia de dafin,timp de 15-20 min,pana se inmoaie si capata o tenta aurie. Toa ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos de merisoare caramelizate
Folosim o razatoare sau un cutit econompentru a decoji portocala,apoi tocam fin coaja obtinuta si o punem deoparte,alaturi de ghimbir. Taiem portocala in jumatate si stoarcem zeama. Punem zeama de portocala s ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos tomat
Se spala rosiile,se curata de partea verde si se taie in cubulete cat mai marunte,apoi se pun sa fiarba,fara apa,intr-un vas inoxidabil,impreuna cu ceapa tocata marunt si cu patrunjelul taiat foarte fin,cu tot ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos tartar
Se fierbe un ou tare,din care se pastreaza galbenusul. Acesta se freaca impreuna cu celelalte 3 galbenusuri crude,cu mustarul si zeama de lamaie,dupa care se adauga ulei,picatura cu picatura,amestecand energic ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos spaniol
Se pune la fiert in apa rece cu sare,lasandu-se sa se patrunda bine,dupa care se scoate si se foloseste la alte mancaruri. Zeama se strecoara. In alta cratita,se infierbanta untul si se caleste faina,apoi se ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos Robert
Se pregateste la fel ca sosul picant (http://www.retetameaculinara.ro/retete-culinare/Sos-picant~267),numai ca la sfarsit,atunci cand se adauga castraveciorii tocati si caperele,se mai adauga si o lingurita de ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos ravigot rece
Se piseaza bucatile de ansoa,obtinand o pasta,la care se adauga ceapa tocata foarte fin sau data pe razatoare,usturoiul pisat,frunzele de telina tocate marunt,tarhonul si caperele. Apoi,se adauga un galbenus c ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos provensal Aioli
Usturoiul se curata si se piseaza intr-o piulita sau cu presa speciala. Se freaca,intr-un castron adanc,cu galbenusurile de ou,dupa care se toarna uleiul,picatura cu picatura,ca pentru maioneza,amestecand in p ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Pagini: 1 2 3 4
4
0741 232 162
de la 0 RON
cazare Hotelul Conacul Popeci
3 voturi
3.7
130
afisari
Adresa: Comuna Dranic Nr. 1 Sat Padea, jud. Dolj Dranic din Dolj, Istoria acestui conac incepe in 1907, cand, la cererea bancherului N. N. Popp, agricultor, medaliat cu aur la Expozitia Universala de la Paris in 1900, Ion D. Berindey a proiectat Conacul din Padea ca locuinta personala a familiei, in stil eclectic francez. Ion D. Berindey (1871–1928) este unul dintre cei mai prolifici şi apreciaţi arhitecţi român
sala de conferinte
parcare
piscina
teren de sport
loc de joaca pentru copii
internet wireless
sala de fitness
activitati recreative
baie in camera
camera cu tv
bar
Toate Ofertele
Vezi aici telefonul
Contacteaza
0
0251358074 / 0722246334
de la 155 RON
camera single standard
cazare Cabana Diana
1 voturi
4
97
afisari
Adresa: Comuna Giurgita, Giurgita din Dolj, Cabana de vanatoare si pescuit Diana este o locatie noua, finalizata in luna decembrie 2007. Este situata la distanta foarte apropiata (aproximativ 10-15 km) de fondurile de vanatoare principale din zona - Panaghia, Carna, Sadova, Zaval, Dalga, Bistret, Radovan, Perisor, Rast, Giurgite, etc. unde se poate vana. Vanat mic: iepuri, vulpi, vacali,
baie in camera
camera cu tv
incalzire centrala
telefon in camera
activitati recreative
bar
gratar in curte
parcare
restaurant
sala de conferinte
sala de mese
Toate Ofertele
Vezi aici telefonul
Contacteaza
Termeni si conditii | Magazine online | Galerie foto | Anunturi Online - Adauga anunt | Teme pentru altii | Ceva Acolo | Turism

deschide semaforul.ro