Sos vegetarian de vin rosu
Incinge uleiul intr-o craticioara,apoi adauga cepele,morcovii,telina,dafinul si lasa-le pe foc mediu 10-15 min,pana se inmoaie. Scoate frunzele de dafin. Adauga faina si mai lasa totul pe foc 3-4 min,pana cap ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos de ceapa si paine
Incinge untul intr-o craticioara de marime medie pana incepe sa sfaraie. Caleste ceapa la foc foarte mic,impreuna cu cimbrul si cu foaia de dafin,timp de 15-20 min,pana se inmoaie si capata o tenta aurie. Toa ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos de merisoare caramelizate
Folosim o razatoare sau un cutit econompentru a decoji portocala,apoi tocam fin coaja obtinuta si o punem deoparte,alaturi de ghimbir. Taiem portocala in jumatate si stoarcem zeama. Punem zeama de portocala s ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos tomat
Se spala rosiile,se curata de partea verde si se taie in cubulete cat mai marunte,apoi se pun sa fiarba,fara apa,intr-un vas inoxidabil,impreuna cu ceapa tocata marunt si cu patrunjelul taiat foarte fin,cu tot ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos tartar
Se fierbe un ou tare,din care se pastreaza galbenusul. Acesta se freaca impreuna cu celelalte 3 galbenusuri crude,cu mustarul si zeama de lamaie,dupa care se adauga ulei,picatura cu picatura,amestecand energic ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos spaniol
Se pune la fiert in apa rece cu sare,lasandu-se sa se patrunda bine,dupa care se scoate si se foloseste la alte mancaruri. Zeama se strecoara. In alta cratita,se infierbanta untul si se caleste faina,apoi se ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos Robert
Se pregateste la fel ca sosul picant (http://www.retetameaculinara.ro/retete-culinare/Sos-picant~267),numai ca la sfarsit,atunci cand se adauga castraveciorii tocati si caperele,se mai adauga si o lingurita de ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos ravigot rece
Se piseaza bucatile de ansoa,obtinand o pasta,la care se adauga ceapa tocata foarte fin sau data pe razatoare,usturoiul pisat,frunzele de telina tocate marunt,tarhonul si caperele. Apoi,se adauga un galbenus c ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos provensal Aioli
Usturoiul se curata si se piseaza intr-o piulita sau cu presa speciala. Se freaca,intr-un castron adanc,cu galbenusurile de ou,dupa care se toarna uleiul,picatura cu picatura,ca pentru maioneza,amestecand in p ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Pagini: 1 2 3 4
0
0723676440 / 0788204045
de la 60 RON
camera dubla twin
cazare Complexul turistic Popas Caprioara
2 voturi
3.5
109
afisari
Adresa: str. Mare nr. 680, Prejmer din Brasov, Popasul Caprioara este situat pe drumul care leaga Brasovul de Targu Secuiesc dn11la Km 13+400, pozitionare langa o superba rezervatie naturala de stejari seculari si va ofera cazare in 26 camere duble sau 52 locuri de cazare la cele mai bune standarde. Complex Turistic Popas Caprioara, ofera clientilor sai pachete complete de cazare in camere a
aer conditionat
baie in camera
camera cu tv
frigider in camera
incalzire centrala
internet
room service
uscator de par
baie pe hol
bar
foisor
frigider in unitate
gratar in curte
internet wireless
living
parcare
restaurant
sala de conferinte
sala de fitness
sauna
terasa
tv in living
Toate Ofertele
Vezi aici telefonul
Contacteaza
0
0368101036
de la 65 RON
sejur persoana
cazare Cabana Postavaru
1 voturi
3
106
afisari
Adresa: masivul Postavarul, Poiana Brasov, altitudine 1604 m Brasov din Brasov, Cristianul Mare sau Postavarul („mons gymnicus“ in documente) si-a primit numele nemtesc („Schuler“) probabil pe baza faptului ca venitul din padurit ii revenea scolii (Schule) sau, mai bine spus, elevilor (Schüler) liceului brasovean (scola coronensis) intemeiat de Honterus in 1543, elevi care faceau anual, mai ales in august, o excursie in Posta
baie in camera
activitati recreative
baie pe hol
gratar in curte
living
sala de mese
terasa
tv in living
Toate Ofertele
Vezi aici telefonul
Contacteaza
Termeni si conditii | Magazine online | Galerie foto | Anunturi Online - Adauga anunt | Teme pentru altii | Ceva Acolo | Turism

deschide semaforul.ro