Sos vegetarian de vin rosu
Incinge uleiul intr-o craticioara,apoi adauga cepele,morcovii,telina,dafinul si lasa-le pe foc mediu 10-15 min,pana se inmoaie. Scoate frunzele de dafin. Adauga faina si mai lasa totul pe foc 3-4 min,pana cap ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos de ceapa si paine
Incinge untul intr-o craticioara de marime medie pana incepe sa sfaraie. Caleste ceapa la foc foarte mic,impreuna cu cimbrul si cu foaia de dafin,timp de 15-20 min,pana se inmoaie si capata o tenta aurie. Toa ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos de merisoare caramelizate
Folosim o razatoare sau un cutit econompentru a decoji portocala,apoi tocam fin coaja obtinuta si o punem deoparte,alaturi de ghimbir. Taiem portocala in jumatate si stoarcem zeama. Punem zeama de portocala s ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos tomat
Se spala rosiile,se curata de partea verde si se taie in cubulete cat mai marunte,apoi se pun sa fiarba,fara apa,intr-un vas inoxidabil,impreuna cu ceapa tocata marunt si cu patrunjelul taiat foarte fin,cu tot ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos tartar
Se fierbe un ou tare,din care se pastreaza galbenusul. Acesta se freaca impreuna cu celelalte 3 galbenusuri crude,cu mustarul si zeama de lamaie,dupa care se adauga ulei,picatura cu picatura,amestecand energic ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos spaniol
Se pune la fiert in apa rece cu sare,lasandu-se sa se patrunda bine,dupa care se scoate si se foloseste la alte mancaruri. Zeama se strecoara. In alta cratita,se infierbanta untul si se caleste faina,apoi se ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos Robert
Se pregateste la fel ca sosul picant (http://www.retetameaculinara.ro/retete-culinare/Sos-picant~267),numai ca la sfarsit,atunci cand se adauga castraveciorii tocati si caperele,se mai adauga si o lingurita de ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos ravigot rece
Se piseaza bucatile de ansoa,obtinand o pasta,la care se adauga ceapa tocata foarte fin sau data pe razatoare,usturoiul pisat,frunzele de telina tocate marunt,tarhonul si caperele. Apoi,se adauga un galbenus c ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Sos provensal Aioli
Usturoiul se curata si se piseaza intr-o piulita sau cu presa speciala. Se freaca,intr-un castron adanc,cu galbenusurile de ou,dupa care se toarna uleiul,picatura cu picatura,ca pentru maioneza,amestecand in p ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Pagini: 1 2 3 4
3
0253 222 614
de la 0 RON
cazare Hotelul Aqua
0 voturi
0
128
afisari
Adresa: Str. Republicii, nr. 19A, Targu Jiu din Gorj, Intr-o ambianta placuta si relaxanta va asteapta confortul si ospitalitatea unui hotel de trei stele, cu o capacitate de 30 de locuri in 15 camere, din care 10 camere twin si 5 camere matrimoniale. Amplasat ideal, la 10 minute de centrul orasului, hotel Aqua este locatia potrivita atat pentru turismul de afaceri cat si pentru cel de relaxare. Si i
restaurant
bar
parcare
camera cu tv
internet wireless
baie in camera
telefon in camera
aer conditionat
frigider in camera
incalzire centrala
living
tv in living
uscator de par
telekom
vodafone
orange
rds
Toate Ofertele
Vezi aici telefonul
Contacteaza
3
0722358842 / 0253228264
de la 0 RON
cazare Pensiunea Casa Bella
0 voturi
0
107
afisari
Adresa: Nr. 205, Runcu din Gorj, Situată la poalele munţilor Vâlcan, la numai 14 km de oraşul Târgu-Jiu pe drumul ce te poartă spre cheile Sohodolului, Pensiunea CASABELLA vă oferă alături de binecunoscuta ospitalitate gorjenească, servicii de cazare, masă şi agrement într-un minunat cadru natural, plin de culoare şi linişte. Pensiunea clasificată la 3 margarete dispune de 24 d
baie in camera
camera cu tv
incalzire centrala
activitati recreative
atv uri
bar
foisor
gratar in curte
internet wireless
loc de joaca pentru copii
parcare
restaurant
terasa
teren de sport
Toate Ofertele
Vezi aici telefonul
Contacteaza
Termeni si conditii | Magazine online | Galerie foto | Anunturi Online - Adauga anunt | Teme pentru altii | Ceva Acolo | Turism

deschide semaforul.ro