Toate sfaturile culinare
Carnea in dieta Carnea in dieta
Carnea este o sursa buna de proteine, vitamine si minerale pentru dieta ta. Cu toate acestea, cei care consuma mai mult de 90 g (greutate gatite) de carne rosie si procesata pe zi pot avea probleme si le este ... citeste tot
Sarea in mancare - sfaturi pentru a reduce sarea din mancare Sarea in mancare - sfaturi pentru a reduce sarea din mancare
Daca nu stiati prea multa sare poate provoca cresterea tensiunii arteriale , ceea ce creste riscul de boli de inima si accident vascular cerebral. Urmatoarele sfaturi te pot ajuta sa reduci cantitatea de sare ... citeste tot
Salatele toamnei si iernii Salatele toamnei si iernii
Merele Pentru salate,alege soiuri care sunt dulci si proapspete.Cumpara mere ferme care miros proaspat si au piei netede. Perele- Desi exista mii de soiuri de pere cunoscute din lume, exista o mana recunoscut... citeste tot
Cum sa fierbi un ou tare Cum sa fierbi un ou tare
Sa fierbi un ou tare e aproape la fel de usor cum ar fi sa fierbi apa,asta daca stii procesul corect:daca gatesti un ou prea mult timp poate rezulta coaja sparta,albusuri dure si galbenusuri gri-verzui cu miros... citeste tot
Cum gatim corect orezul Cum gatim corect orezul
1.Se fierbe apa si se adauga sare Se toarna apa ( pentru fiecare ceasca de orez , utilizati 1 3/4 cani de apa ), intr-o cratita mare , cu un capac etans . Se aduce la fierbere . Se amesteca 1 lingurita de sare... citeste tot
Cum se taie o ceapa Cum se taie o ceapa
1.Taiati partea de sus si de jos, apoi taiati in jumatate Taiati partea de sus si de jos a cepei cu cutit un bucatar. Puneti ceapa pe unul din capetele sale taiate si taiati in jumatate. 2.Curata ceapa Cur... citeste tot
Cum separam albusul de galbenus Cum separam albusul de galbenus
1.Sparge oul Loviti oul de o suprafata plana pentru a-l sparge. 2.Lasati galbenusul sa stea intr-o jumatate de coaja Deschideti oul lasand galbenusul sa stea intr-una din jumatatile deschise. 3. Transferati... citeste tot
Ingrediente necesare pentru a gati italieneste I Ingrediente necesare pentru a gati italieneste I
Conserve de rosii Optati pentru tomate intregi, decojite, spre deosebire de cele zdrobite sau pentru cele cuburi. Paste uscate O combinatie de faina, apa si sare, pastele uscate sunt un aliment care stau la ... citeste tot
Pagini: 1 2 3 4
4
0741 232 162
de la 0 RON
cazare Hotelul Conacul Popeci
3 voturi
3.7
130
afisari
Adresa: Comuna Dranic Nr. 1 Sat Padea, jud. Dolj Dranic din Dolj, Istoria acestui conac incepe in 1907, cand, la cererea bancherului N. N. Popp, agricultor, medaliat cu aur la Expozitia Universala de la Paris in 1900, Ion D. Berindey a proiectat Conacul din Padea ca locuinta personala a familiei, in stil eclectic francez. Ion D. Berindey (1871–1928) este unul dintre cei mai prolifici şi apreciaţi arhitecţi român
sala de conferinte
parcare
piscina
teren de sport
loc de joaca pentru copii
internet wireless
sala de fitness
activitati recreative
baie in camera
camera cu tv
bar
Toate Ofertele
Vezi aici telefonul
Contacteaza
0
0251358074 / 0722246334
de la 155 RON
camera single standard
cazare Cabana Diana
1 voturi
4
97
afisari
Adresa: Comuna Giurgita, Giurgita din Dolj, Cabana de vanatoare si pescuit Diana este o locatie noua, finalizata in luna decembrie 2007. Este situata la distanta foarte apropiata (aproximativ 10-15 km) de fondurile de vanatoare principale din zona - Panaghia, Carna, Sadova, Zaval, Dalga, Bistret, Radovan, Perisor, Rast, Giurgite, etc. unde se poate vana. Vanat mic: iepuri, vulpi, vacali,
baie in camera
camera cu tv
incalzire centrala
telefon in camera
activitati recreative
bar
gratar in curte
parcare
restaurant
sala de conferinte
sala de mese
Toate Ofertele
Vezi aici telefonul
Contacteaza
Termeni si conditii | Magazine online | Galerie foto | Anunturi Online - Adauga anunt | Teme pentru altii | Ceva Acolo | Turism

deschide semaforul.ro