Sfaturi pentru prepararea oualelor - o dieta sanatoasa

Alte sfaturi in Sfaturi culinare
351 vizite
 Sfaturi pentru prepararea oualelor - o dieta sanatoasa
3 / 1 voturi
Ouale sunt o sursa buna de proteine, dar este important cum sunt pastrate si modul in care sunt pregatite.

Ouale sunt o alegere buna , ca parte a unei diete sanatoase , echilibrate .
Sunt o sursa de proteine, ele contin , de asemenea, vitamine si minerale . Ele pot fi parte dintr-o masa sanatoasa , care este rapid si usor facuta .

Cu toate acestea , pentru a evita orice risc de intoxicatie alimentara , este important modul in care sunt pastrate si gatite: prajite, fierte etc .
Ouale sunt o sursa buna de :
-proteine
-vitamina D
-vitamina A
-vitamina B2
-iod

Ouale contin colesterol , si consumate in cantitati mari creste riscul de boli de inima .

In cazul in care medicul de familie ti-a spus ca ai un nivel ridicat de colesterol , prioritatea ar trebui sa fie de a reduce grasimile saturate .
Consumul de oua crude pot provoca intoxicatii alimentare.

Produse alimentare care contin oua crude

Alimentele care sunt facute cu oua crude si apoi nu sunt fierte, sau doar usor fierte, pot provoca toxiinfectii alimentare.
Acest lucru se datoreaza faptului ca orice bacterie din oua nu va fi ucisa.

Oricare dintre urmatoarele ar putea contine oua crude:

-maioneza de casa
-sosuri pentru salate
-inghetata
-glazura
-tiramisu

Cea mai sigura alegere e sa faceti aceste alimente folosind oua pasteurizate.

Maioneza produsul cel mai comercial, sosuri pentru salate, sosuri, inghetata, deserturi sau glazura gata facute sunt realizate cu oua pasteurizate.
Verificati eticheta, sau contactati producatorul daca sunt neclaritati.

Sfaturi culinare:
Descopera alte sfaturi culinare
Termeni si conditii | Magazine online | Galerie foto | Anunturi Online - Adauga anunt | Teme pentru altii | Ceva Acolo

deschide semaforul.ro