Pandispan

Reteta din categoria: desert , specific: romanesc
mihaela
219 vizite
Reteta anterioara: Reteta urmatoare:
Pandispan

4

3

2

1

3 / 1 voturi

Timp de preparare:


Complexitate:
mica
Portii:
8

Ingrediente pentru:
Pandispan
o cana de zahar
o cana de faina
12 oua
o lamaie
un pahar de rom(sau esenta de rom)
ulei
sare

Mod de preparare:

Pandispan: Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu putina sare,timp de un sfert de ora,pana se face spuma.
Pe urma,se incorporeaza faina,albusurile batute spuma si coaja rasa de lamaie,iar la sfarsit,romul.
Se da la cuptor,intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Dupa ce e gata,i se pot adauga tot felul de creme,in functie de preferinte.

Taguri
Pandispan

Ai pregatit Pandispan ?

Suntem curiosi. Spune-ne cum ti-a iesit!

Retete similare cu Pandispan

din categoria desert
Descopera alte retete din categoria desert

Comentarii despre: Pandispan

  Adauga comentariu la reteta
Termeni si conditii | Magazine online | Galerie foto | Anunturi Online - Adauga anunt | Teme pentru altii | Ceva Acolo

deschide semaforul.ro