Serbet de zmeura
Se stoarce zmeura pana cand se obtine suc cat se umple un pahar. Acesta se pune la fiert impreuna cu zaharul si lamaia,iar dupa ce se topeste zaharul,se da focul mare. ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Serbet de zahar ars
Se rumeneste zaharul tos intro cratita de inox,apoi se stinge cu trei pahare de apa. Se adauga zaharul pudra si cel vanilat,procedand in continuare ca pentru orice alt serbet. CAnd se freaca serbetul,se mai a ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Serbet de trandafiri
Se oparesc petalele de trandafiri,turnand peste ele o cana de apa clocotita. Se lasa o vreme,sa se inmoaie bine,apoi se trec printr-o sita in care s-a asezat o bucata de tifon,storcand bine tot sucul din ele. ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Serbet de salcam
Petalele de salcam se curata bine de seminte,apoi se oparesc,turnand peste ele apa clocotita,canm cat intra intr-o cana de un sfert de litru. Se pun sa fiarbacateva minute,apoi se storc intr-o sita peste care ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Serbet de portocale
Se toaca foarte marunt portocalele,curatate de coaja,dar lasate cu samburi,apoi se toarna peste ele un litru de apa. Se adauga zaharul si se fierbe la foc mic pana se topeste. Apoi se strecoara,apasand cu put ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Serbet de piersici
Piersicile se taie in bucati,indepartand samburii,apoi se fierb intr-un litru de apa. Dupa ce lichidul a scazut cu o treime,se strecoara,apasand peste bucatile de piersica,pana-si lasa toata zeama. Zaharul to ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Serbet de lamaie
Se aleg lamai zemoase,astfel incat,storcandu-le,sa iasa cat mai multa zeama. Se fierbe zaharul cu trei pahare de apa si se continua la la orice alt serbet,iar zeama de lamaie se picura,putin cate putin,in timp ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Serbet de fistic
Zaharul se pune la fiert impreuna cu trei pahare de apa si o lingura si jumatate de zeama de lamaie. Dupa ce s-a legat si s-a racit atat cat poate sa suporte degetul,se freaca zdravan cu o lingura de lemn,adau ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Serbet de ciocolata
Se fierbe zaharul cu trei pahare de apa,iar dupa ce s-a topit,se adauga ciocolata rasa. Dupa ce s-a ajunds la consistenta dorita se toarna doar cativa stropi de lamaie. ....
Bucatar
Complexitate
Timp preparare
Portii
Pagini: 1 2 3 4 5 6
3
0735 788 278 0735 788 279
de la 0 RON
cazare Pensiunea La doi colonei
8 voturi
3.2
170
afisari
Adresa: Str.Calarasi Nr.509 Fetesti jud ialomita Fetesti din Ialomita, Pensiunea "La doi colonei" infiintata in anul 2012, certificata cu 3 stele, va pune la dispozitie 15 camere modern echipate si spatioase. Aceasta se afla in aceeasi incinta cu restaurantul "La doi colonei" astfel incat puteti servii masa oricand doriti. Hostelul "Miorita" face parte din complexul STIMEX din anul 2013 si este "fratele" mai mare al
baie in camera
camera cu tv
incalzire centrala
parcare
restaurant
bar
terasa
internet wireless
Toate Ofertele
Vezi aici telefonul
Contacteaza
1
0243 362150
de la 0 RON
cazare Hostelul Miorita
3 voturi
3.3
145
afisari
Adresa: Str. Calarasi Nr. 1, Fetesti din Ialomita, Miorita este un hotel mic, in stil clasic. Hotelul Miorita dispune de 83 locuri de cazare in apartamente, camere duble sau camere triple. Facilitati: restaurant, bar de zi, accepta animale de casa, dus, tv, frigider.
baie in camera
camera cu tv
incalzire centrala
bar
restaurant
animale acceptate
parcare
Toate Ofertele
Vezi aici telefonul
Contacteaza
Termeni si conditii | Magazine online | Galerie foto | Anunturi Online - Adauga anunt | Teme pentru altii | Ceva Acolo | Turism

deschide semaforul.ro